• ʻO Hongji

Nūhou

kūkulu hale

1. ʻO ka hohonu o ka wili ʻana: ʻoi aku ka maikaʻi ma kahi o 5 millimeters ka hohonu ma mua o ka lōʻihi o ka paipu hoʻonui.

2. ʻO ke koi no ka hoʻonui ʻana i nā bolts ma ka ʻāina, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka paʻakikī o ka maikaʻi, ʻo ia hoʻi ma muli o ke kūlana ikaika o ka mea āu e pono ai e hoʻoponopono. ʻO ka ikaika koʻikoʻi i hoʻokomo ʻia i loko o ke kaʻa (C13-15) ʻelima mau manawa kiʻekiʻe ma mua o nā pōhaku.

3. Ma hope o ka hoʻokomo pono ʻana i ka pahu hoʻonui M6/8/10/12 i loko o ke kaʻa, ʻo kona koʻikoʻi koʻikoʻi kūpono he 120/170/320/510 kilokani. (E hoʻomanaʻo i ka haʻalulu hiki ke hoʻokuʻu i nā bolts)

 

Nā ʻanuʻu hoʻokomo

1. E koho i ka wili lua hao e like me ka hoakaka anawaena o waho o ka bolt hoonui o loko, a laila wili e like me ka loihi o ka bolt hoonui i loko. E wili i ka lua i ka hohonu āu e pono ai no ka hoʻokomo ʻana, a laila e hoʻomaʻemaʻe pono i ka lua.

2. E hoʻouka i ka mea holoi palahalaha, ka mea holoi puna, a me ka nut, e hoʻohuli i ka nut i ka pahu a me ka hopena e pale i ke kaula, a laila e hoʻokomo i ka pahu hoʻonui i loko o ka lua.

3. E hoʻohuli i ke kī a hiki i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai ka mea holoi me ka ʻili o ka mea paʻa. Inā ʻaʻohe koi kūikawā, e hoʻopaʻa iā ia ma ka lima a laila e hoʻohana i ka wīwī no ʻekolu a ʻelima huli.

 

na mea e pono ai ka noonoo

1. Ka hohonu o ka wili ʻana: ʻOi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o ka hohonu ma kahi o 5 millimeters ka hohonu ma mua o ka lōʻihi o ka paipu hoʻonui i ka wā o ke kūkulu ʻana. ʻOiai ka lōʻihi o ka lōʻihi a i ʻole ka lōʻihi o ka paipu hoʻonui, ʻo ka lōʻihi o ka pahu hoʻonui kūloko i waiho ʻia ma lalo o ka lepo ua like a i ʻole ka lōʻihi o ka paipu hoʻonui.

2. ʻO ke koi no nā kī hoʻonui i loko o ka honua, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka paʻakikī o ka maikaʻi, ʻo ia hoʻi ma muli o ke kūlana ikaika o ka mea āu e pono ai e hoʻoponopono. ʻO ka ikaika koʻikoʻi i hoʻokomo ʻia i loko o ke kaʻa (C13-15) ʻelima mau manawa kiʻekiʻe ma mua o nā pōhaku.

3. Ma hope o ka hoʻokomo pono ʻana i ka pahu hoʻonui i loko o ka M6/8/10/12, ʻo kona koʻikoʻi koʻikoʻi kūpono he 120/170/320/510 kilokani.

ʻAʻole paʻakikī loa ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana i nā bolts hoʻonui i loko, a penei ka hana kikoʻī:; ʻO ka mea mua, e koho i kahi wili hao hao me ke anawaena like me ke apo hoʻopaʻa hoʻopaʻa hoʻonui (pipe), e hoʻokomo ma luna o ka drill uila, a laila e wili i nā lua ma ka paia. Pono ka hohonu o ka lua e like me ka lōʻihi o ka bolt, a laila e hoʻokomo i ka pahu hoʻonui i loko o ka lua, e hoʻomanaʻo pono; Mai wehe i ka pōpale i mea e pale ai i ka hāʻule ʻana o ka pōleʻa i loko o ka lua a paʻakikī ke lawe ʻana i waho i ka wā e wili hohonu ai. A laila e hoʻopaʻa i ka nati 2-3 mau manawa a manaʻo ʻoe ua paʻa ka paʻa o ka pahu hoʻonui i loko a ʻaʻole wehe ma mua o ka wehe ʻana i ka nati.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2024