• ʻO Hongji

Nūhou

Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka nati hexagon slotted, e hoʻohana i ka pine cotter e hele i loko o ka puka liʻiliʻi ma ka hope o ka pahu a me ka slot o ka nati hexagon, a i ʻole e hoʻohana i ka nati hexagon maʻamau e hoʻopaʻa a wili i ka puka pine.

②Nati hex poepoe a hooki i ka mea holoi

E hoʻokomo i ka ʻōlelo o loko o ka mea holoi holoi i loko o ke awāwa o ka pahu (kuʻi), a pelu i kekahi o nā ʻōlelo waho o ka mea holoi i loko o ke awāwa o ka hua hexagon ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana i ka nati hex.

③Hoʻopau i ka holoi holoi

Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka hua hexagon, ʻo ka mea holoi holoi pepeiao hoʻokahi a i ʻole nā ​​​​pepeiao ʻelua e hoʻopiʻi ʻia a hoʻopili ʻia ma ka ʻaoʻao o ka hua hexagon a me ka ʻāpana i hoʻopili ʻia e pale ai i ka wehe ʻana.Inā pono e hoʻopaʻa paʻa ʻia nā bolts ʻelua, hiki ke hoʻohana ʻia kahi holoi holoi hui pālua.

④Series wire anti-loosening

E hoʻohana i nā uwea hao kalapona haʻahaʻa e komo i nā puka ma ke poʻo o kēlā me kēia wili, e hoʻohui i nā wili i ka moʻo, a e uhaʻi kekahi i kekahi.Pono kēia hale e hoʻolohe i ke ala e komo ai ke kaula kila.

3. Paʻa anti-loosening, hoʻohana: wiliwili wahi, riveting, hoʻopaʻa ʻana, etc.

Hoʻopau pinepine kēia ʻano hana i nā mea hoʻopaʻa kaula i ka wā o ka wehe ʻana a ʻaʻole hiki ke hoʻohana hou ʻia.

Eia kekahi, aia nā ʻano hana anti-loosening ʻē aʻe, e like me: ka hoʻopili ʻana i ka wai hoʻopili ma waena o nā kaula wili, hoʻokomo i nā apo nylon ma ka hope o ka nut hex, riveting a kuʻi anti-loosening, mechanical anti-loosening a me frictional anti-loosening. kapa ʻia he anti-loosening hiki ke hoʻokaʻawale ʻia, ʻoiai ʻo ka hoʻoheheʻe mau ʻana ʻo Loose kapa ʻia he anti-loose hiki ʻole ke wehe.

①Ke ʻano kuʻi e pale ai i ka wehe ʻana

Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka nut hex, e hoʻopau ke kiko kuʻi ma ka hope o ka milo i ke kaula

② Hoʻopaʻa a me ka hoʻokuʻu ʻana

ʻO ka maʻamau, hoʻopili ʻia ka mea hoʻopili anaerobic i ka ʻili o ka threaded, a hiki ke hoʻōla ʻia ka mea hoʻopili ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana i ka nut hex, a maikaʻi ka hopena anti-loosening.


Ka manawa hoʻouna: Mar-17-2023